به گزارش قدس آنلاین، مراسم تنفید حکم ریاستجمهوری حجتالاسلام حسن روحانی در محضر حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امامخمینی(ره) آغاز شد.
در این مراسم آیتالله آملیلاریجانی رئیس قوه قضائیه، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی، آیتالله جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری و دبیر شورای نگهبان و دیگر مسئولان کشوری و فرماندهان عالی نظامی حضور دارند.
حجتالاسلام روحانی که موفق به کسب اکثریت آرای مردمی در انتخابات دوازدهمین دوره ریاستجمهوری شده، با تنفیذ امام خامنهای بهمدت ۴ سال بهعنوان رئیسجمهور فعالیت خود را آغاز میکند.
در این مراسم متن حکم تنفیذ ریاست جمهوری توسط حجتالاسلام والمسلمین محمدیگلپایگانی قرائت شد.
محورهای سخنان حجت الاسلام روحانی رئیسجمهور دوازدهم در مراسم تنفیذ حکم خود بهشرح زیر است:
** خدای بزرگ را سپاسگزارم که یکی از بهترین روزها را برای آغاز به کار دولت دوازدهم مقدر فرمود، در آستانه ولادت ثامن الائمه امام علیبن موسی الرضا(ع) که در دوران حیات پربرکتش شیعه دوباره متولد شد.
** امامی که فخر همهی ما ایرانیان است، از شیعه تا سنی، از فارس تا آذری از کرد تا لر، از عرب تا بلوچ و ترکمن، همه رو به این آستان دارند و خاضعانه و عاشقانه میگویند، السلام علیک یا مولای یا علی بن موسی الرضا.
** آداب زیارت امام هشتم به هیچ قوم و مذهبی، محدود نیست؛ همهی ما در برابر آن حضرت خاضعیم و افتخار خادمی او را داریم که او هماره ضامن استقلال کشورمان بوده و هست.
** ایران اگر امروز ایران است، اگر کشوری مستقل در جهان اسلام است، اگر با حفظ هویت دینی و اسلامی خود استقلال ملی و تاریخی دارد.
** یکی از عوامل برجسته آن وجود بارگاه شریف آن حضرت در این سرزمین است.
** چرا که مزار آن امام همچون پرچم برافراشتهای از پیوند هویت دیی و ملی ما ایرانیان است.
** ایران با همه ی عظمت و شوکت تاریخیاش در برابر اسلام، از سر ادب و احترام تسلیم شد.
** آنچه ایران را به اسلام آورد، نه برق شمشیر، که نور نبوت و امامت بود.
** ما ایرانی هستیم و مسلمان و دوستدار اهل بیت.
** ما امامت را از امام علی، شهادت را از امام حسین و شریعت را از امام صادق اموختیم اما امام رضا سیاست را به ما آموخت به ما آموخت که چگونه در سخت ترین دوران که عصر جنگ قدرت است، عظمت شیعه را احیا کرد.
**حمد و سپاس خدایی را که حیات مان را در عصر انقلاب اسلامی قرار داد تا شاهد ظهور اراده الهی در سقوط طاغوت و ظهور حق باشیم؛ امامی که پس از سالها تبعید و مبارزه، خودباوری و آزادی و اسقلال را به ملتش ارزانی داشت.
** قرن شمسی حاضر که به پایان آن نزدیک شدهایم دوران تجربه اندوزی برای مواجهه هوشمندانه ایران و اسلام با جهان مدرن بود و ما در گذر ۴ دهه گذشته، درسها و عبرتهای زیادی آموخیتم.
** همه ی اقوام ایرانی، پاره تن مام وطن هستند و حق دارند که خواهان توجه و مشارکت بیشتر باشند تا توسعه اقتصادی اجتماعی و سیاسی متوازن و عادلانه در همه ی کشور، ایجاد شود.
** ریشهکن شدن فقر و از بین رفتن فساد و مهار تورم حق ملت است.
** مهار تورم رشد اقتصادی و سربلند شدن ایران در محافل بین المللی حق مردم است.
** داشتن آینده ای مطمئن، حق مردم است، اظهارنظر و گفتگو و در جریان امور کشور قرار گرفتن، حق مردم است؛ این احقاق حقوق مردم جز با همیاری و اعتدال و دوری از افراط و تفریط و اصالت دادن به قانون و فرهنگ قانونگرایی محقق نخواهد شد.
** امروز پس از ۳۹ سال از حیات جمهوری اسلامی ایران، همه اتفاق نظر دارند که در جمهوری اسلامی میزان رای ملت است و ملت از طریق صندوق رای، نظر خود را درباره شیوه اداره کشور، اعلام میکنند.
** در این انتخابات مردم با تمام وجود به میدان آمده و با زبان رای، دوباره با نظام، دوباره با رهبری، دوباره با دولت و دوباره با منتخب خود، تجدید پیمان کردند.
** اینک، ما هم باید اعلام کنیم، دوباره آمدهایم برای اعتلای اسلام، برای سربلندی ایران برای اقتدار ناظم، برای خدمت به همهی ایرانیان.
** صدای مردم را باردیگر شنیدهایم و باید به امید و اعتماد آنان با همهی وجود توجه کنیم.
** در نظامهای دیکتاتوری، چون حکومت خود را فارغ از خواست مردم میداند، امکان انطباق حکومت با تحولات اجتماعی از بین میرود، لذا با یک انقلاب یا شوروش حاکمان گویا ناگهان از خواب بیدار میشوند و تازه صدای مردم را میشنوند.
** نظام جمهوری اسلامی در کنار دستاوردهای اکمنیت مردم سالاری و غیره دستاوردهای بزرگتری در رفع فقر هم داشته است.
** رفع فقر در گرو ایجاد شغل است و کشور هم امروز با موج بزرگ افراد جویای شغل مواجه است بنابراین کشور محتاج آن است که در شرایط را برای رشد شتابان شغل ایجاد کند.
** دولت دوازدهم اولویت اصلی خود را افزایش تولید اشتغال میداند و در تداوم حرکت دولت یازدهم برنامه اقتصادی خود را بر مبنای سیاستهای کلی نظام به ویژه اقتصادی مقاومتی و اصل ۴۴ و با هدف ایجاد یک انقلاب اقتصادی، طراحی کرده است.
** ما اکنون با اعتماد به نفس بیشتر از گذشته و با پشتیبانی یک ملت، بر تعامل سازنده و موثر با جهان در چارچوب قانون اساسی تاکید داریم.
** من بار دیگر در این محفل اعلام میکنم، با پایان انتخابات فصل همدلی و همکاری آغاز شده و وقت آن است که همه با هم در سایه گفتگو و اجماع و با استفاده از توان، رضایت مردم را به ارمغان بیاوریم.
نظر شما